ARTEMIS - ΦΕΓΓΑΡΙ ΧΛΩΜΟ (MELON MUSIC)

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

LIVE CHAT


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

This Sunday's Special Guest : Thanasis Karamintzios // "Errante" 📀🎶


 


Αυτή την Κυριακή θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε σε μια δίωρη τηλεφωνική συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, το δημιουργό και μουσικοσυνθέτη Thanasis Karamintzios / Thanasis Karamintzios - Errante!!! Θα ακούσουμε όλα τα κομμάτια από το άλμπουμ του "Errante" και όχι μόνο! Ετοιμαστείτε για μια Κυριακή που θα μας ταξιδέψει !!!

"Ο Θανάσης Καραμίντζιος παρουσιάζει το δίσκο του «Errante», σε ύφος tango και valse. Το άλμπουμ χαρακτηρίζεται γενικότερα από μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα. Errante σημαίνει περιπλανώμενος. Το άλμπουμ αυτό είναι ένα οδοιπορικό σε μέρη που αποτελούν κομμάτια της ιστορίας του συνθέτη, καθώς και σε μέρη όπου έφτασε μόνο με τη φαντασία του. Ο τεράστιος ουρανός του νότου της Αργεντινής, η κρύα ελευθερία του Βερολίνου, η αβάσταχτη γοητευτική μελαγχολία της Βουδαπέστης κι ένα βαλς στην παραλία της Θεσσαλονίκης, το πιο όμορφο μέρος του κόσμου... Μα πάνω από όλα, ο δρόμος που ποτέ δεν τελειώνει, η λωρίδα που χάνεται στον ορίζοντα. Όχημα το τανγκο, το βαλς, το τραγούδι και η μουσική που δημιουργεί εικόνες αξέχαστες."

Λίγα λόγια για τον καλεσμένο μας :



 Ο Θανάσης Καραμίντζιος γεννήθηκε στα Τρίκαλα και ζει στο Βερολίνο, όπου έχει εμφανιστεί με το συγκρότημά του (Grüner Salon της Volksbühne, «Karneval der Kulturen» και αλλού) καθώς και σε άλλες πόλεις της Γερμανίας (Μόναχο κ.α). Επίσης, έχει γράψει μουσική για θέατρο (θεατρική ομάδα του πανεπιστημίου Humboldt του Βερολίνου). Ακόμη, έχει παρουσιάσει τη μουσική του στη Ρωσία (club Kozlov στη Μόσχα - ψηφίστηκε κορυφαία τζαζ σκηνή στον κόσμο για το 2019), αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Γλωσσολογίας της Μόσχας), Αγία Πετρούπολη κ.α. Η Olga Pshenitsyna, χορογράφος στο Θέατρο Μπολσόι, δημιούργησε χορογραφίες πάνω στη μουσική του. Επιπλέον, έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα ("Ιανός" κ.α. στην Αθήνα) καθώς και στη Θεσσαλονίκη και αλλού, καθώς και στην Ουγγαρία (Βουδαπέστη). Το 2018 ηχογράφησε το πρώτο του άλμπουμ “Errante” σε ύφος tango και valse. Εκτός από ορχηστρική μουσική, το άλμπουμ περιλαμβάνει και τραγούδια σε στίχους του ίδιου, ενώ ο δίσκος χαρακτηρίζεται γενικότερα από μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα. Έπαιξαν οι μουσικοί Κυριάκος Γκουβέντας, Τάσος Μισυρλής, Δήμος Βουγιούκας, Ειρήνη Τουμπάκη και πολλοί άλλοι.

Ραντεβού ζωντανά την ερχόμενη Κυριακή (29/01/2023) στις 21.00, λοιπόν...
εδώ: https://artemiszannou.blogspot.com


Περισσότερες πληροφορίες:









Βρείτε μας:
Facebook : https://www.facebook.com/Music4TheSoulRadioShow
Instagram : https://www.instagram.com/music4thesoul_radio_show/
tiktok : https://www.tiktok.com/@music4thesoul_show
Mixcloud : https://www.mixcloud.com/music4thesoul_radio_show/music

Ακούστε μας ζωντανά κάθε Κυριακή στις 21.00:
1. Μέσω του player που θα βρείτε εδώ:
https://artemiszannou.blogspot.com ( στο blog υπάρχει και live chat!)
2. Μέσω του http://heartfm.net/
3. Πατώντας απευθείας σε αυτόν τον σύνδεσμο:
http://s22.myradiostream.com:15672/listen.mp3

Μοιραστείτε τις Κυριακές μας με τους φίλους σας!



=> Για εσάς που θέλετε να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε: https://www.paypal.com/paypalme/artemiszannou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I sing, I write, I host, I dream, I believe, I am✨

I sing, I write, I host, I dream, I believe, I am✨
Φωτογραφία: Ελένη Πολιτοπούλου