ARTEMIS - ΦΕΓΓΑΡΙ ΧΛΩΜΟ (MELON MUSIC)

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

LIVE CHAT


Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Σάββατο 9 Απριλίου - Πασχαλινό Παζάρι του ΣΠΑΖ!

 Πασχαλινό παζάρι διοργανώνει ο ΣΠΑΖ στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας. Ελάτε το Σάββατο 9 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα να κάνετε τις πασχαλινές αγορές σας. Χειροτεχνίες και άλλες υπέροχες δημιουργίες θα βρίσκονται εκεί μαζί με πολλές εκπλήξεις. 

Όσο για τα μεταχειρισμένα είδη, θα παραμείνουν στο χώρο και την Κυριακή 10 Απριλίου, έως τις 2 το μεσημέρι. 

Ο καιρός προβλέπεται καλός, οπότε μπορείτε να απολαύσετε ένα καφέ, ένα αναψυκτικό μία σανγκρία μαζί με τις νοστιμιές που θα υπάρχουν για εσάς. 

Μαζί, φυσικά, με τα αγαπημένα σας hot dogs (και vegan). Σας περιμένουμε λοιπόν να διασκεδάσουμε, να γιορτάσουμε και όλοι μαζί να στηρίξουμε τον ΣΠΑΖ για να συνεχίσει να βοηθάει τα αδέσποτα. Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για την πανδημία: Κρατάμε αποστάσεις και φοράμε τη μάσκα μας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους:

1. Στους εξωτερικούς χώρους του συγκροτήματος του Διασχολικού Κέντρου επιτρέπονται εμβολιασμένοι και νοσήσαντες με πιστοποιητικό από το gov.gr και ταυτότητα, καθώς και ανεμβολίαστοι με αρνητικό rapid test 48 ωρών ή PCR test 72 ωρών με πιστοποιητικό από το gov.gr και ταυτότητα.

2. Στην κεντρική αίθουσα και στην αίθουσα των μεταχειρισμένων επιτρέπονται ΜΟΝΟ εμβολιασμένοι και νοσήσαντες με πιστοποιητικό από το gov.gr και ταυτότητα.

3. Στην κεντρική είσοδο του συγκροτήματος (οδός Επαμεινώντα) θα γίνεται ο έλεγχος και θα πρέπει να δείξετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και την ταυτότητα σας (για να έχετε πρόσβαση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο) ή αρνητικό rapid test 48 ωρών ή PCR test 72 ωρών για να έχετε πρόσβαση μόνο στον εξωτερικό χώρο. Πάντα από το gov.gr.

4. Τα παιδιά από 4 έως 17 ετών θα πρέπει να επιδείξουν αρνητικό self test 24 ωρών ή πιστοποιητικό νόσησης, δηλωμένα και αυτά στο gov.gr. Τηρώντας τα μέτρα ανυπομονούμε να σας δούμε στο Μπαζάρ μας στις 9 Απριλίου. 

Να γεμίσουμε θετική ενέργεια, να περάσουμε όμορφα και να βοηθήσουμε τον ΣΠΑΖ να συνεχίσει να βοηθά τα αδέσποτα.

Πηγή 


Facebook Event 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I sing, I write, I host, I dream, I believe, I am✨

I sing, I write, I host, I dream, I believe, I am✨
Φωτογραφία: Ελένη Πολιτοπούλου