"ΠΗΝΕΛΟΠΗ 07 - PENELOPE 07" Spotify pre-save link

"ΠΗΝΕΛΟΠΗ 07 - PENELOPE 07" Spotify pre-save link
Νέα Κυκλοφορία! (17/05/2024)

ARTEMIS - ΦΕΓΓΑΡΙ ΧΛΩΜΟ (MELON MUSIC)

LIVE CHAT


Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Unpopular Opinion : Ατυχία, Αδικία, Πόνος, παράλληλες πραγματικότητες και εξελικτική πορεία.




 1. Η ζωή είναι σχολείο για όλους μας. Ο καθένας μας βρίσκεται στην τάξη που αναλογεί σε αυτά που χρειάζεται η ψυχή του να μάθει ανά πάσα στιγμή και μένει εκεί μέχρι να τα μάθει. Κυριολεκτικά. Δεν υπάρχει πρόβλημα χρόνου. Το τέλος του πόνου έρχεται μέσω της κατανόησης με στόχο την εξέλιξη . 

Κάθε ψυχή έρχεται με τα όνειρα που θα την ωθήσουν να χαράξει μια πορεία εκμάθησης. Τα όνειρα του καθενός από εμάς είναι εντελώς ξεχωριστά, όπως τα αποτυπώματά μας επειδή αντιστοιχούν στην εντελώς μοναδική μας πορεία. Είμαστε ίσοι αλλά όχι ίδιοι. Είμαστε μοναδικοί. Είμαστε το ΈΝΑ, διασπαρμένο σε κομμάτια. 

2. Δεν υπάρχει τύχη και ατυχία.

 Κάθε ψυχή επιλέγει με ακρίβεια τις εμπειρίες, τις συνθήκες, τους ανθρώπους και τα μαθήματα του θα πάρει σε κάθε ενσάρκωση εξ'αρχής αλλά και αλληλεπιδρώντας με τη ζωή του. ( Η ταχύτητα της κατανόησης ορίζει την καλυτέρευση - εξέλιξη ή την επανάληψη - στασιμότητα - πόνο κ.ο.κ.) 

Ή ενσάρκωση σε αυτό το πεδίο ύπαρξης , προϋποθέτει θάρρος. Εδώ όλα είναι συμπυκνωμένα και βαριά ενώ η ψυχή είναι ελαφριά. Η αλλαγή πεδίου είναι για εκείνους που το λέει η ψυχή τους!!! Υπάρχουν ακόμα και ψυχές που επιλέγουν μονάχα ένα σύντομο πέρασμα στην αρχή, για να δουν απλά πως είναι πριν ξαναδοκιμάσουν να ενσαρκωθούν.(πχ. Μη επιτυχημένες εγκυμοσύνες κ.α.) Και μόνο αυτο το σύντομο πέρασμα προϋποθέτει θάρρος! (άλλο μεγάλο θέμα για κάποιο μελλοντικό ποστ) Η ζωή και ο θάνατος είναι εξίσου φυσιολογικά. Ο θάνατος είναι απλά ότι η νύχτα για τη μέρα. 

3. Όλοι έχουμε περάσει και θα περάσουμε από κάθε μορφή ζωής αλλά και από κάθε ανθρώπινη κατάσταση και συνθήκη. (παρελθοντικές και μελλοντικές ενσαρκώσεις.) Δε υπάρχει τύχη και ατυχία. Υπάρχει μόνο εξέλιξη συνειδητότητας μέσω της κατανόησης. Η κατανόηση αυτή αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο. Ο κόσμος στον οποίο ζούμε είναι ο ίδιος αλλά καθώς όλα υπάρχουν ταυτόχρονα, οι ζωές μας κινούνται προς την κατεύθυνση της κατανόησης μας. Δεν αλλάζει ο κόσμος, μα καθώς εξελισσόμαστε, μας αποκαλύπτεται. Έτσι αλλάζουν οι συνθήκες της ζωής μας και προχωράμε στο επόμενο μάθημα. 

Αυτός που υποφέρει τώρα για κάτι για το οποίο εμείς δεν υποφέρουμε ( πχ. Στέγαση, τροφή, οικονομική δυσπραγία, συμφορές κλπκλπ) είναι εμείς σε κάποιο άλλο χωροχρόνο(ή ακόμα και σε αυτόν. Είμαστε αυτό με το οποίο συνδεόμαστε εσωτερικά.) . ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ως μέρος της κατανόησης και της εξέλιξής μας.


4. Όλα συμβαίνουν την ίδια στιγμή. Τώρα. Ο χρόνος δεν είναι γραμμικός. Παράλληλα σύμπαντα και το ταξίδι της συνειδητότητας.



Δεν είμαστε οι ηλικίες μας. Χρόνος δεν υπάρχει. Είναι απλώς ένας τρόπος που βρήκε ο εγκέφαλός μας για να συγκεντρώνεται στο έργο του. Όλες μας οι ενσαρκώσεις "τρέχουν" τώρα. 

Αυτό εξηγείται και από την πληθώρα των παράλληλων συμπάντων/ πραγματικοτήτων. 

Τα πιο μακρινά σύμπαντα από εμάς εδώ, έχουν όλο και μεγαλύτερες διάφορες από το δικό μας, αυτά, συνήθως κάποιοι τα ονομάζουν παρελθοντικές ή και μελλοντικές ζωές. Όσο πιο κοντινά είναι τα σύμπαντα αυτά μεταξύ τους, τόσο μικρότερες διαφορές έχουν. Ανάλογα με την εξελικτική μας πορεία σε κάθε ενσάρκωση, η συνειδητότητας μας "χοροπηδάει" ανάμεσα σε αυτά τα πιο κοντινά μας σύμπαντα κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου, αλλάζοντας ανεπαίσθητα ή και καθολικά της συνθήκες της ζωής μας και τις εμπειρίες μας. ( βλπ Ο νόμος της έλξης, ο νόμος της αξίωσης του Neville Goddard) 

Bashar on Parallel Realities and Time 

Bashar on parallel realities 1

Bashar on Parallel Realities 2

Bashar on Reincarnation 

Bashar on Reincarnation, Parallel Realities and Death 

Νοιαζόμαστε γι αυτό που θυμόμαστε ότι υπήρξαμε. Με άλλα λόγια, έχουμε υπάρξει το παιδί που σκοτώθηκε και ο δολοφόνος. Ο κλέφτης και ο αστυνόμος και ψεύτες και ακέραιοι. Έχουμε υπάρξει άστεγοι και ναρκομανείς. Διάσημοι. Τρελοί. Βαρετοί. Ευτυχισμένοι. Δυστυχισμένοι.Ηθικοί.Ανήθικοι.Ολοι. Ολα.Σε κάθε επίπεδο. Προσωπικό, κοινωνικό /συλλογικό. Έχουμε υπάρξει ακόμα και πετρώματα και ζώα και φυτά! Εδώ έρχεται ο σεβασμός προς το περιβάλλον, τα έμβια όντα και τον συνάνθρωπο ως κσταστάλαγμα σοφίας... η αγάπη ως αποτέλεσμα της κατανόησης . "Καμία ανθρώπινη κατάσταση δεν μου είναι ξένη. Είμαι άνθρωπος." Terence. 

Ύπαρξη θα πει μια ασταμάτητη διαδικασία ΣΥΘΕΜΕΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. 

Η ιστορία του λωτού που αναδύεται από τη λάσπη και του φοίνικα που αναγεννάται από τις στάχτες του. 

Ο άνθρωπος (ανω-θρώσκω) φτιάχτηκε για κοιτάζει ψηλά, γιατί εκεί πηγαίνει. 

Οι προεκτάσεις αυτών των μαθημάτων είναι ΑΧΑΝΕΙΣ και μέρος μιας πολύ σύνθετης και προσωπικής διαδικασίας για κάθε άνθρωπο. Υπάρχω θα πει μεταβολιζω το σκοτάδι μέσα και γύρω μου μέχρι να γίνει - ω Φως. 

Ακόμα και τα "άψυχα" αντικείμενα είναι ζωντανά. (ξέρω πως μπορεί να ακούγεται κάτι τέτοιο, όμως αυτό είναι κάτι που ίσως να το συζητήσουμε σε κάποιο άλλο ποστ) 

5.Τέλειο κοσμικό σχέδιο.



Όπως η μέρα και η νύχτα. Όπως η εναλλαγή εποχών. Έτσι και οι ζωές μας. Ήρθαμε σε ένα στερέωμα για να απελευθερωθούμε, λαξεύοντας τους εαυτούς μας από τους βράχους που κουβαλάμε. Είμαστε τα βουνά. Είμαστε και τα πουλιά. Είμαστε αυτοί που περιμένουμε και έχουμε μόνο το παντοτινό τώρα. Η δύναμή μας βρίσκεται στην κατανόησή μας. Η κατανόηση φέρνει Αγάπη για όλα. Η Αγάπη φέρνει την Σοφία και η Σοφία φέρνει την Ελευθερία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I sing, I write, I host, I dream, I believe, I am✨

I sing, I write, I host, I dream, I believe, I am✨
Φωτογραφία: Ελένη Πολιτοπούλου