ARTEMIS - ΦΕΓΓΑΡΙ ΧΛΩΜΟ (MELON MUSIC)

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

LIVE CHAT


Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Back to the Basics : Η Ζωή... Αλλιώς! - Συμβόλαια Ψυχών και επίγειες σχέσεις.

 - Συμβόλαια Ψυχών -




"Οι ψυχές κάθονται γύρω από τη στρογγυλή τράπεζα για να επιλέξουν το επόμενο μάθημα που θα μάθουν. " Αναστήθηκε μια δυνατή και θαρραλέα ψυχή: "Πηγαίνω στη γη για να μάθω να συγχωρώ. "


Άλλες ψυχές λένε, φοβισμένες, "αλλά είναι ένα από τα πιο δύσκολα μαθήματα.. , δεν μπορείς να το μάθεις αυτό σε μια ζωή... Θα πονέσεις... Θα ανησυχούμε για σένα αλλά... Μπορείς να το κάνεις, θα σε βοηθήσουμε... "


Μια από τις ψυχές είπε: "Είμαι έτοιμος να σε συνοδεύσω στη γη για να σε βοηθήσω. " Θα είμαι ο σύζυγός σου, στην οικογενειακή μας ζωή, θα υπάρχουν πολλά προβλήματα εξαιτίας μου, και θα μάθεις να με συγχωρείς. "


Άλλη μια ψυχή αναστέναξε: «Μπορώ να γίνω ένας από τους γονείς σου, θα σε βάλω σε δύσκολη παιδική ηλικία, και τότε θα με ακολουθείς σε ό,τι κάνεις, και θα μάθεις να με συγχωρείς. ""


Και είπε η τρίτη ψυχή, «Και θα είμαι ένας από τους ανώτερους σου, θα σου φερθώ άσχημα, άδικα, για να μάθεις το νόημα της συγχώρεσης. ""


Άλλες ψυχές αποφάσισαν να την συναντήσουν σε άλλες περιόδους της ζωής της, για να αναθεωρήσουν το μάθημα... κάθε ψυχή επέλεξε το μάθημά της για να μάθει, ετοίμασε ένα σχέδιο ζωής, και η κάθε μία κατέβηκε στη γη για να εκπληρώσει το συμβάν "


Δεν υπάρχει τύχη. Όλοι έρχονται στη ζωή μας όταν τους χρειαζόμαστε και επειδή τους χρειαζόμαστε για να πάρουμε ένα μάθημα που επιλέξαμε να πάρουμε σε αυτή τη Ζωή.


Όταν κατανοήσουμε το μεγάλο σχέδιο της Ζωής, μπορούμε να καλωσορίσουμε με περισσότερη ανοιχτότητα όλα εκείνα τα όντα που φαίνεται να μας προκαλούν πόνο ή εκνευρισμό επειδή το καθένα έχει ένα ρόλο να παίξει στο σχέδιο της ζωής μας. Αυτοί που μας προκαλούν πόνο είναι συχνά οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί μας.


Είναι η ανοιχτή καρδιά μας που καθορίζει την επίγνωση της καλοσύνης της Ζωής προς εμάς. Κάθε πράγμα, κάθε άνθρωπος, κάθε εκδήλωση έχει έναν λόγο. Οπότε δεν χρειάζεται πλέον να κρίνουμε κανέναν και τίποτα. Απλά πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτό που είναι.


Gagnon Diane - 🤍✨️

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I sing, I write, I host, I dream, I believe, I am✨

I sing, I write, I host, I dream, I believe, I am✨
Φωτογραφία: Ελένη Πολιτοπούλου