"ΠΗΝΕΛΟΠΗ 07 - PENELOPE 07" Spotify pre-save link

"ΠΗΝΕΛΟΠΗ 07 - PENELOPE 07" Spotify pre-save link
Νέα Κυκλοφορία! (17/05/2024)

ΠΗΝΕΛΟΠΗ 07 _ PENELOPE 07 - Artemis Zannou (Official Visualizer)

LIVE CHAT


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Something True

Όταν ένα κορίτσι βγαίνει από μια τοξική σχέση, μένει single για πολύ καιρό. Στην αρχή, νιώθει μόνη. Στην αρχή, είναι δύσκολο. Πονάει. 


Αλλά μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, αγκαλιάζει το να είναι single και το βρίσκει ενδυναμωτικό γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται έναν άντρα για να είναι ευτυχισμένη. 


Αλλά από τη στιγμή που ένα κορίτσι αισθάνεται άνετα με το να είναι ελεύθερο, είναι δύσκολο γι 'αυτήν να νιώσει έλξη για κάποιον ξανά. Μόλις ένα κορίτσι εξοικειωθεί με το να είναι μόνο του, είναι δύσκολο να συνδεθεί συναισθηματικά ξανά με κάποιον. Από τη στιγμή που συνηθίζει να φροντίζει τον εαυτό της και να περνάει καλά μόνη της είναι δύσκολο για αυτήν να εξαρτάται από κανέναν. 


Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι δεν θέλει να επιστρέψει σε εκείνο το σκοτεινό μέρος στο οποίο βρισκόταν πριν, δεν θέλει να σπαταλήσει τον χρόνο της με έναν άντρα που θα αποδειχθεί ότι δεν αξίζει καθώς δεν εμπιστεύεται εύκολα. Έχει αφιερώσει πολύ χρόνο για να αποτοξινωθεί και να ξαναβρεί τον εαυτό της και το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι να έρθει ένας άλλος τοξικός άντρας και να την κάνει να χάσει ξανά τον εαυτό της. 


Οπότε ναι, μπορεί να απαιτεί επιπλέον προσοχή, μπορεί να απαιτεί επιπλέον προσπάθεια και μπορεί να απαιτεί επιπλέον χρόνο, αλλά αν καταφέρεις με κάποιο τρόπο να την κάνεις να μην θέλει πια να είναι μόνη, τότε θα αποκτήσεις ένα κορίτσι που θα είναι ολόκληρο, ώριμο, έτοιμο να αγαπήσει και να αγαπηθεί ξανά.



 Source 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I sing, I write, I host, I dream, I believe, I am✨

I sing, I write, I host, I dream, I believe, I am✨
Φωτογραφία: Ελένη Πολιτοπούλου