"ΠΗΝΕΛΟΠΗ 07 - PENELOPE 07" Spotify pre-save link

"ΠΗΝΕΛΟΠΗ 07 - PENELOPE 07" Spotify pre-save link
Νέα Κυκλοφορία! (17/05/2024)

ΠΗΝΕΛΟΠΗ 07 _ PENELOPE 07 - Artemis Zannou (Official Visualizer)

LIVE CHAT


Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Internet at its best 🌠

 Είναι σπάνιο για τους άνδρες να επιλέγουν αξιόλογες γυναίκες στο πλευρό τους, γιατί οι ρηχές και κυρίως οι επικεντρωμένες στην εμφάνιση, προκαλούν λιγότερα προβλήματα και είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμες.

Μια ανεξάρτητη γυναίκα, από την άλλη, αναζητά εποικοδομητικούς διαλόγους και συγκρίσεις, θέλει και δημιουργεί οικειότητα, έχει αυτογνωσία και γνωρίζει τα όρια και τις δυνάμεις της. Μια αξιόλογη γυναίκα μισεί το ψεύτικο και τη χυδαιότητα. Δεν θέλει να αρέσει σε όλους, δεν συμβιβάζεται αλλά αναζητά, ξέρει ότι η αξία της δεν βρίσκεται στην εμφάνιση αλλά στην επιμονή της καρδιάς.

Οι δυνατές γυναίκες είναι σαν τους τυφώνες. Δεν σταματούν σε τίποτα. Γελάνε και κλαίνε χωρίς ντροπή και αν το νιώθουν κάθονται στο χώμα ή περπατούν ξυπόλητες  σαν να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Δεν φοβούνται τις προκλήσεις για να βρουν αυτό που έχουν στην καρδιά τους, ούτε να υποφέρουν για να κυνηγήσουν τα ιδανικά τους. Δεν ψάχνουν ηγέτη στο ζευγάρι να ακολουθήσουν, ούτε κάποιον  να σώσουν. Αλλά ένα σύντροφο για να περπατήσουν μαζί του.

Οι γυναίκες, όλες οι γυναίκες, πρέπει πάντα να θυμούνται ποιες είναι και τι είναι ικανές να κάνουν. Δεν πρέπει να φοβούνται να δείξουν την εξυπνάδα τους, αλλά ούτε και να κρέμονται στ' αστέρια, τη νύχτα, σκύβοντας στο μπαλκόνι του ουρανού! Το να είσαι γυναίκα είναι τόσο ελκυστικό. Είναι μια περιπέτεια που θέλει θάρρος... μια πρόκληση που δεν παλιώνει ποτέ.

Οριάνα Φαλάτσι





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I sing, I write, I host, I dream, I believe, I am✨

I sing, I write, I host, I dream, I believe, I am✨
Φωτογραφία: Ελένη Πολιτοπούλου